Μόνο σε κατάθεση τραπεζικού λογαριασμού ή χρέωση κάρτας (υπάρχει δυνατότητα δόσεων μέχρι 3 δόσεις με κάρτα πιστωτική από 1500 ευρώ και πάνω   ) ή εξόφληση στο κατάστημα μας με την παράδοση τον εμπορευμάτων . Χρήματα δεν επιστρέφονται σε καμία περίπτωση ακυρώσεις παραγγελίας η προκαταβολής . Για το κλείσιμο της παραγγελίας απαιτητέ 50% προκαταβολή μετρητής ή μετρητής στο κατάστημα μας από το γενικό σύνολο της παραγγελίας, και η εξόφληση γίνεται στο τέλος με μετρητά ή με κάρτα όταν θα είναι έτοιμα και πριν φύγουν τα εμπορεύματα . Ο Σκελετός έχει εγγύηση 6 μήνες και 2 χρόνια για τα αφρολέξ καθίσματος οτιδήποτε συμβεί και βρεθεί ελαττωματικό το αντικαθιστούμε με το αντίστοιχο τιμολόγιο αγοράς του πελάτου μέσα σε 30 μέρες εντός τις εγγυήσεις .

 

Όλα τα εμπορεύματα αποστέλλονται με ευθύνη του πελάτη στην μεταφορική τις επιλογής του. Εντός Θεσσαλονίκης παράδοση δωρεάν εκτός Θεσσαλονίκης παράδοση σε μεταφορική επιλογής του πελάτη όπου επιβαρύνεται τα έξοδα αποστολής. Η τιμές είναι με το φ.π.α 24%.Για κάθε διάφορα αρμόδια είναι τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης. Η τιμές είναι απολύτου μετρητής γραμματεία δόσεις εκτός κάρτας δεν γίνονται . 

 

 

Έργα τέχνης φξφξηξ

Κατασκευάζουμε σε ότι διάσταση μας δώσει ο πελάτες γιατί δεν εμπορευόμαστε 

κατασκευάζουμε για εσάς ότι μας πείτε φροντίζοντας για τη διαρκή ικανοποίηση σας, παραμένουμε στο πλευρό σας, σε οτιδήποτε μας χρειαστείτε, ακόμα και μετά την πώληση γιατί είμαστε κατασκευαστές και σε εμάς δεν πληρώνεται βιτρίνες.

Collection

And now lower prices at wholesale prices for all wholesale retail and hotel equipment and stores because the quality is above all.

E Shop

Welcome to e-shop Salon furniture BOSKOS GEORGIOS!

FOLLOW US

  • Facebook Grunge
  • Instagram Social Icon
  • Pinterest Social Icon
  • Twitter Grunge
  • YouTube

© 2014 Website. Proudly created with Boskos George Inhouseboskos

 

© COPYRIGHT 2014-2021. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΟΣΚΟΣ ΕΠΙΠΛΑ ΚΛΑΣΙΚΑ NEW CLASSIC . Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.